Telefoondienst

Persoonlijk contact, altijd bereikbaar

Misschien heeft u niet altijd de mogelijkheid om zelf de telefoon op te nemen. Of vergeet u in de drukte regelmatig wie u moest terugbellen. Wat de reden ook is, wij staan voor u klaar. Onze ervaren en getrainde operators nemen al uw inkomende gesprekken aan. Ook ’s nachts. En dat voor een duidelijke, vaste prijs per gesprek.

Wilt u echt altijd bereikbaar zijn? Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies wat wel en niet werkt. Onze telefoondienst is snel ingeregeld en draait op betrouwbare technologie. Door onze heldere terugbelverzoeken weet u precies wie u wanneer terug moet bellen.

24/7 bereikbaarheid

Transparant

Vaste prijs per gesprek

Intern opgeleide, ervaren operators

Altijd direct persoonlijk contact

U bepaalt zelf hoe wij de telefoon voor u opnemen!

Wordt u overspoeld door vragen van klanten? Wilt u binnen een dag een telefoondienst die staat als een huis? Antwoordservice Nederland maakt het mogelijk. Wij bieden een passende oplossing en schakelen snel. De terugbelverzoeken van onze operators zijn helder en duidelijk. Vanaf nu gaat er geen commerciële kans meer aan u voorbij.

Zo werkt de telefoondienst

1

U meldt zich aan

Vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op. We bespreken tot in detail hoe wij u kunnen helpen.

2

U schakelt uw telefoon door

Zodra het nodig is, schakelt u de telefoon naar ons door. Dat hoeft u niet aan te kondigen – wij zitten altijd klaar. Wij staan elke klant die belt, vriendelijk te woord volgens passende belscripts.

3

U mist nooit meer een gesprek

Als u wilt, handelen wij gesprekken voor u af. Daarnaast ontvangt u van ons een duidelijk en compleet terugbelbericht.

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt ASN 7 dagen per week 24 uur per dag de binnenkomende gesprekken op.

Juist voor een partij als Zeker en Mobiel die een goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt komt de werkwijze van ASN waarbij ze in 99% van de gevallen binnen 30 seconden persoonlijk opnemen erg goed tot zijn recht. ASN is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt.

Eddy de Wit,Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

Voor wie?

Antwoordservice Nederland is er voor ondernemers die altijd bereikbaar willen zijn. Voor zzp’ers met te weinig tijd en grote bedrijven die handen tekort komen. Voor organisaties die hun klanten zo goed mogelijk willen helpen. En bovendien: voor bedrijven die nooit meer een commerciële kans willen missen.

Tarieven telefoondienst

U gebruikt onze telefoondienst voor een vast bedrag per maand, plus een vooraf afgesproken, vaste prijs per melding. Antwoordservice Nederland hanteert twee abonnementen:

Werkdagen ma t/m vr 7.00 tot 19.00

Per maand:€ 19,95
Per melding:vanaf € 2,70

Altijd 24/7 bereikbaar

Per maand:€ 39,95
Per melding:vanaf € 3,00

Brochure downloaden

In onze brochure vindt u alle informatie over onze organisatie en onze diensten.

We kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks oriënteert op het uitbesteden van uw telefoon- of antwoordservice, daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met u opnemen om met u van gedachten te wisselen over de beste oplossing voor uw situatie.

Brochure downloaden