Telefoondienst

Persoonlijk contact en altijd bereikbaar

Met de telefoondienst van Antwoordservice Nederland bent u als professioneel en dienstverlenend bedrijf altijd bereikbaar voor uw klanten. Heeft u niet altijd de mogelijkheid om zelf de telefoon op te nemen of vergeet u in de drukte om uw klanten terug te bellen? Wat uw reden ook is, Antwoordservice Nederland staat dag en nacht voor u en uw klanten klaar. Onze ervaren en getrainde operators nemen al uw inkomende gesprekken aan, zoals u dat wilt!

Telefoondienst uitbesteden bij Antwoordservice Nederland

Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies wat wel en niet werkt. Onze telefoondienst is snel opgestart en draait op moderne en betrouwbare technologie. Door onze heldere terugbelverzoeken weet u precies wie u wanneer terug moet bellen.

24/7 bereikbaarheid, dus ook ’s nachts

Transparante, duidelijke en vaste prijs per gesprek

Gepersonaliseerde belscripts

Intern opgeleide en ervaren operators

Uw klanten hebben altijd direct en persoonlijk contact

Bepaal zelf hoe we de telefoon voor u opnemen

Wordt u overspoeld door vragen van klanten en kunt u door drukte niet alle telefoontjes aannemen? Onze telefoondienst service is al binnen één dag opgezet en u bepaalt zelf hoe we de telefoon voor u opnemen. We bieden een passende oplossing, schakelen snel en stellen samen met u gepersonaliseerde belscripts op. De terugbelverzoeken van onze operators zijn helder en duidelijk, dus vanaf nu gaat er geen commerciële kans meer aan u voorbij.

Zo werkt onze telefoondienst

1

Aanmelden telefoondienst

Aanmelden voor onze telefoondienst doet u eenvoudig door het contactformulier in te vullen. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen, voorkeuren en de mogelijkheden te bespreken.

2

Schakel de telefoon door

Op het moment dat u het nodig heeft, schakelt u de telefoon naar ons door. U hoeft dit niet aan te kondigen; we zitten altijd klaar en staan elke klant die belt vriendelijk te woord volgens passende belscripts.

3

Mis nooit meer een gesprek

Onze operators sturen u een verslag van ieder gesprek en geven duidelijk aan wie u op welk moment dient terug te bellen. Zo mist u nooit meer een gesprek en biedt u de meest compleet mogelijke telefoonservice aan uw klanten.

Wat zeggen klanten over onze telefoondienst service?

“Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel: hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland, voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt Antwoordservice Nederland 7 dagen per week, 24 uur per dag de inkomende gesprekken op.

Juist voor een partij als Zeker & Mobiel, die goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt, komt de werkwijze van Antwoordservice Nederland goed tot zijn recht, omdat 99,95% van de inkomende gesprekken binnen 30 seconden wordt beantwoord. Antwoordservice Nederland is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt.”

Eddy de Wit,Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

Voor wie is telefoondienst geschikt?

Antwoordservice Nederland is er voor ondernemers die altijd bereikbaar willen zijn, voor zzp’ers met (te) weinig tijd, voor grote bedrijven die handen tekort komen, voor organisaties die hun klanten zo goed mogelijk willen helpen en bovendien voor bedrijven die nooit meer een commerciële kans willen missen.

Waarom kiezen voor telefonie uitbesteden?

U profiteert op verschillende manieren van het uitbesteden van uw telefoondienst. Zo bent u niet alleen altijd bereikbaar voor uw klanten, maar scheelt het u ook personeelskosten, hoeft u geen rekening te houden met ziekte of vakantiedagen van operators, kiest u zelf op welke momenten u de telefoondienst inschakelt, ontvangt u een duidelijk overzicht van alle inkomende gesprekken én biedt u uw klanten de best mogelijke service.

Wat zijn de kosten voor telefoondienst?

U profiteert van onze telefoondienst voor een vast bedrag per maand, plus een vooraf afgesproken, vaste prijs per melding. Antwoordservice Nederland hanteert twee abonnementen, waarbij u kiest tussen telefoonservice tijdens werkdagen en -tijden of 24-uurs telefoondienst.

Bekijk onze tarieven:

Tarieven telefoondienst

U gebruikt onze telefoondienst voor een vast bedrag per maand, plus een vooraf afgesproken, vaste prijs per melding. Antwoordservice Nederland hanteert twee abonnementen:

Werkdagen ma t/m vr 7.00 tot 19.00

Per maand:€ 27,95
Per melding:vanaf € 3,05

Altijd 24/7 bereikbaar

Per maand:€ 56,25
Per melding:vanaf € 3,35

Wilt u meer weten over het uitbesteden van uw telefoondienst of onze abonnementen of direct gebruikmaken van onze telefoonservice? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 0635, een e-mail te sturen naar contact@antwoordservice.nl of het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Brochure downloaden

In onze brochure vindt u alle informatie over onze telefoondienst, onze organisatie en onze overige diensten. We kunnen het ons voorstellen dat u zich niet dagelijks oriënteert op het uitbesteden van uw antwoord- of telefoonservice en daarom komen we graag met u in contact om de beste oplossing voor uw situatie te creëren.

Meld u direct aan voor onze telefoondienst

Wilt u uw bedrijf direct aanmelden en profiteren van de professionele telefoondienst van Antwoordservice Nederland? Vul dan onderstaand contactformulier in, geef ons een korte uitleg van uw wensen, voorkeuren en verwachtingen en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Samen stellen we dan een passend plan op en schrijven we op maakt gemaakte belscripts voor onze operators. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over onze diensten? Ook dan neemt u contact met ons op.

    Misschien ook interessant?

    Brochure downloaden