Klantenservice uitbesteden

Gun uw klanten de best mogelijke klantervaring

Misschien heeft u niet altijd de mogelijkheid om zelf de telefoon op te nemen. Of vergeet u in de drukte regelmatig wie u moest terugbellen. Wat de reden ook is, wij staan voor u klaar. Onze ervaren en getrainde operators nemen al uw inkomende gesprekken aan. Ook ’s nachts. En dat voor een duidelijke, vaste prijs per gesprek.

Wilt u uw klantenservice uitbesteden? Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies wat wel en niet werkt. Onze telefoondienst is snel ingeregeld en draait op betrouwbare technologie. Door onze heldere terugbelverzoeken weet u precies wie u wanneer terug moet bellen.

Nooit meer onbereikbaar voor klanten

Persoonlijke klantenservice team

Uitstekende vraag- en klachtafhandeling

Bespaar tijd en geld

Altijd en overal bereikbaar voor uw klanten, juist op de belangrijke momenten

Wist u dat we al onze operators intern opleiden? Daarnaast doorloopt iedereen een uitgebreide intake en zetten we iedere operator op een plek die bij zijn of haar vaardigheden past. Onze mensen kunnen snel schakelen. Geen situatie is te vreemd, geen verzoek te complex.

In 3 stappen uw klantenservice uitbesteden

1

U meldt zich aan

Vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op. We bespreken tot in detail hoe wij uw klantenservice kunnen optimaliseren.

2

U schakelt uw telefoon door

Zodra het nodig is, schakelt u de telefoon naar ons door. Dat hoeft u niet aan te kondigen – wij zitten altijd klaar. Wij staan elke klant die belt, vriendelijk te woord volgens passende belscripts.

3

U mist nooit meer een gesprek

Als u wilt, handelen wij gesprekken voor u af. Daarnaast ontvangt u van ons een duidelijk en compleet terugbelbericht.

Al 950 organisaties zijn optimaal bereikbaar voor hun klanten

“Antwoordservice Nederland is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt”

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt ASN 7 dagen per week 24 uur per dag de binnenkomende gesprekken op. Juist voor een partij als Zeker en Mobiel die een goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt komt de werkwijze van ASN waarbij ze in 99% van de gevallen binnen 30 seconden persoonlijk opnemen erg goed tot zijn recht. ASN is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt.

Eddy de Wit, Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Wij helpen u graag. U kunt ons bellen op 0800 0635 of maak een afspraak.

Download vrijblijvend onze brochure

In onze brochure vindt u alle informatie over onze organisatie en onze diensten.

We kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks oriënteert op het uitbesteden van uw telefoon- of antwoordservice, daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met u opnemen om met u van gedachten te wisselen over de beste oplossing voor uw situatie.

    Brochure downloaden