Klantenservice uitbesteden

Gun uw klanten de best mogelijke klantervaring

Heeft u door drukte geen tijd om uw telefoon op te nemen of raakt u door de vele inkomende telefoontjes het overzicht kwijt van wat u moet doen? Besteed dan uw klantenservice uit aan Antwoordservice Nederland. De professioneel getrainde operators van ASN staan dag en nacht voor u klaar en nemen al uw inkomende gesprekken aan. We hanteren duidelijke, vaste tarieven per telefoongesprek, zodat u alleen betaalt voor de afgenomen diensten. Maak vrijblijvend een afspraak voor een persoonlijk gesprek of download onze brochure voor meer informatie.

Uw klantenservice uitbesteden aan Antwoordservice Nederland

Wilt u uw klantenservice uitbesteden? Met meer dan 30 jaar ervaring weten we bij Antwoordservice Nederland precies wat wel, maar vooral ook wat niet werkt. We zetten de klantenservice razendsnel voor u op en maken hiervoor gebruik van betrouwbare technologie. U weet altijd precies wie u moet terugbellen door onze heldere terugbelverzoeken. Bij Antwoordservice Nederland profiteert u altijd van onderstaande:

Altijd bereikbaar voor uw klanten

Persoonlijk klantenserviceteam

Intern opgeleide operators

Professionele vraag- en klachtafhandeling

Bespaar zowel tijd als geld met de uitbesteding van uw klantenservice

Altijd en overal bereikbaar voor uw klanten, juist op de belangrijke momenten

Intern opgeleide klantenservice

Wist u dat we al onze operators intern opleiden? Daarnaast doorlopen alle medewerkers een uitgebreide intake en plaatsen we iedere operator op een plek die bij zijn of haar vaardigheden past. We leren onze operators snel te schakelen en te anticiperen op verschillende situaties. Geen situatie is ons te vreemd, geen verzoek te complex.

In 3 stappen uw klantenservice uitbesteden

1

Meld u aan

Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of ons contactformulier en we plannen zo snel mogelijk een persoonlijk gesprek. Onze tarieven zijn altijd transparant en vast. Zo weet u precies waar u aan toe bent. We gaan met u in gesprek over uw voorkeuren en wensen en stellen graag een offerte voor u op.

2

Schakel uw telefoon naar ons door

We werken samen aan een goede workflow, stellen een duidelijke database op en instrueren onze operators, zodat ze precies werken zoals uw eigen werknemers dat zouden doen. Door de uitgebreide belscripts bepaalt u zelf hoe we de telefoon voor u opnemen. Pas wanneer alles naar wens is, gaan we live.

3

Uw klantenservice uitbesteed

We houden uw uitbestede klantenservice altijd nauwlettend in de gaten. In sommige gevallen moeten we een script of de workflow iets aanpassen, maar dit doen we uiteraard altijd eerst in overleg met u. U ontvangt periodieke rapportages, zodat u op de hoogte blijft van de belscripts, workflows en de gesprekken.

Al 950 organisaties zijn optimaal bereikbaar voor hun klanten

“Antwoordservice Nederland is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt”

Kosten klantenservice uitbesteden

Als u Antwoordservice inschakelt voor het uitbesteden van uw klantenservice, weet u zeker dat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. We hanteren een standaardtarief per maand en daarnaast betaalt u alleen voor de gesprekken die we daadwerkelijk voor u voeren. Bekijk onze abonnementen hieronder. Wilt u meer weten over de kosten van het uitbesteden van uw klantenservice? Neem dan contact met ons op.

Werkdagen ma t/m vr 7.00 tot 19.00

Per maand:€ 19,95
Per minuut:vanaf € 2,20

Altijd 24/7 bereikbaar

Per maand:€ 39,95
Per minuut:vanaf € 2,20 (ma t/m vr 7.00-19.00)
Labelvanaf € 2,45 (alle overige tijden)

Brochure downloaden

Voor meer informatie over het uitbesteden van uw klantenservice en de overige diensten van Antwoordservice Nederland downloadt u onze brochure via onderstaand formulier. Heeft u vragen, wilt u meer weten over wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of direct een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem dan contact met ons op via e-mail of telefoon.

  Persoonlijk gesprek aanvragen

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het uitbesteden van uw klantenservice? Bel dan naar 0800 0635 of maak een afspraak via onderstaande button.

  Wat onze klanten zeggen over klantenservice uitbesteden aan ASN

  Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt ASN 7 dagen per week 24 uur per dag de binnenkomende gesprekken op. Juist voor een partij als Zeker en Mobiel die een goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt komt de werkwijze van ASN waarbij ze in 99% van de gevallen binnen 30 seconden persoonlijk opnemen erg goed tot zijn recht. ASN is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt.

  Eddy de Wit, Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

  De diensten van Antwoordservice Nederland

  Antwoordservice Nederland is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van bereikbaarheid. We zorgen ervoor dat u de service kunt bieden die uw klanten verdienen. Naast het uitbesteden van uw klantenservice, schakelt u ons in als storingsdienst, externe receptie, telefoondienst, inbound callcenter en maatwerk diensten.

  Telefoondienst

  Heeft u behoefte aan een externe telefoondienst? We zijn uw stabiele partner en passen onze service aan op uw wensen.

  Inbound callcenter

  Wilt u een inbound callcenter inzetten? Onze goed opgeleide operators beantwoorden uw gesprekken volgens een door u opgesteld belscript.

  Maatwerk

  Met de maatwerk diensten van Antwoordservice Nederland vindt u altijd een passende oplossing voor het verbeteren van uw bereikbaarheid.

  Externe receptie

  Schakel Antwoordservice Nederland in als externe receptie van uw bedrijf. Zo bent u altijd bereikbaar en krijgen uw klanten gegarandeerd de aandacht die ze verdienen.

  Neem contact op met Antwoordservice Nederland

  De specialisten van Antwoordservice Nederland helpen u graag bij het verbeteren van uw bereikbaarheid en klantenservice. Heeft u nog vragen over het uitbesteden van uw klantenservice of een van onze andere diensten? Vul dan onderstaand contactformulier in en we beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

   Brochure downloaden