Maatwerk

Flexibele service op maat

Heeft u een unieke vraag? Antwoordservice Nederland is uw betrouwbare partner. Met onze ervaren operators en geavanceerde technieken kunnen we u optimaal bedienen. Bovendien zijn we dol op een flinke uitdaging en denken we graag met u mee. We doen dus niets liever dan onze tanden zetten in een ingewikkelde situatie!

Met onze jarenlange ervaring kunnen we meer bieden dan alleen een telefoondienst, externe receptie en storingsdienst. Heeft u een heel ander verzoek? Laat het ons weten. We staan voor u klaar.

24/7 bereikbaarheid

Proactieve partner voor alles rondom bereikbaarheid

Intern opgeleide, ervaren operators

Altijd direct persoonlijk contact

Als het om uw bereikbaarheid gaat, gaan we geen uitdaging uit de weg!

Wist u dat we al onze operators intern opleiden? Daarnaast doorloopt iedereen een uitgebreide intake en zetten we iedere operator op een plek die bij zijn of haar vaardigheden past. Onze mensen kunnen snel schakelen. Geen situatie is te vreemd, geen verzoek te complex.

Voorbeelden van maatwerk

1

Overflow

Is het uw klantenservice soms te druk? Piekmomenten zijn lastig intern op te vangen. We stellen samen de overflow-momenten vast. Zodra u naar ons doorschakelt, springen we bij.

2

Klantenservice

Het opzetten van een klantenservice is flink wat werk. Vooral als je dat niet gewend bent. Wij kunnen u deze taak volledig uit handen nemen. Onze operators werken in uw systemen, versturen stukken in uw huisstijl en rapporteren datgene wat u belangrijk vindt.

3

Andere diensten

Heeft u een vraagstuk dat te maken heeft met bereikbaarheid? Bij Antwoordservice Nederland denkt een ervaren team met u mee. Hoe bijzonder uw situatie ook is.

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt ASN 7 dagen per week 24 uur per dag de binnenkomende gesprekken op.

Juist voor een partij als Zeker en Mobiel die een goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt komt de werkwijze van ASN waarbij ze in 99% van de gevallen binnen 30 seconden persoonlijk opnemen erg goed tot zijn recht. ASN is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt.

Eddy de Wit,Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

Voor wie?

Antwoordservice Nederland is er voor organisaties die altijd bereikbaar willen zijn. Heeft u een complex verzoek? Geen probleem, wij pakken het op. Uw bedrijf hoeft bij ons niet in een standaard script te passen; wij stemmen belscripts namelijk geheel af op uw wensen. Door deze flexibiliteit kunnen we aan iedere vraag voldoen.

Tarieven maatwerk

U gebruikt onze services voor een vast bedrag per maand, plus kosten per minuut . Ook hangt de totaalprijs af van de omvang van uw belscript. Neem contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Brochure downloaden

In onze brochure vindt u alle informatie over onze organisatie en onze diensten.

We kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks oriënteert op het uitbesteden van uw telefoon- of antwoordservice, daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met u opnemen om met u van gedachten te wisselen over de beste oplossing voor uw situatie.

Brochure downloaden