Externe receptie

Volledig afgestemd op uw organisatie

Klanten stellen uw bereikbaarheid op prijs. Misschien is uw receptie tijdens de lunch onbemand. Of heeft u geen full-time receptionist. Of zitten uw klanten door drukte te lang in de wacht. En dat terwijl de receptie het visitekaartje van uw organisatie is. Laat Antwoordservice Nederland uw externe receptie zijn.

U bepaalt wanneer er wordt doorgeschakeld en wij nemen het van u over. Onze ervaren operators staan uw klanten namens u te woord en verbinden ze door met de juiste medewerker, en zorgen ze waar nodig voor heldere terugbelverzoeken. En we doen nog veel meer. Antwoordservice Nederland ondersteunt uw dienstverlening met een proactieve aanpak. Als de situatie erom vraagt, zetten we in korte tijd een volwaardige helpdesk voor u op. We maken belscripts op maat en zijn 24/7 bereikbaar.

24/7 bereikbaarheid

Belscripts op maat, afgestemd op uw organisatie

Intern opgeleide, ervaren operators

Altijd direct persoonlijk contact

Wij verzorgen uw receptie precies zoals u wilt

Een externe receptie zo inrichten dat het aanvoelt alsof het een interne afdeling is. Antwoordservice Nederland doet het al ruim 30 jaar. Met betrouwbare software en ervaren operators als basis. We laten de belscripts naadloos aansluiten op uw organisatie en staan bellers te woord zoals u dat wilt. En door dubbel uitgevoerde lijnen zijn we écht altijd bereikbaar.

Zo werkt de externe receptie

1

U meldt zich aan

U levert de namenlijst, FAQ en instructies. Wij bouwen het script.

2

U schakelt de receptie door

Via *21 voor directe doorschakeling of via *61 voor de overflow.

3

Wij zijn uw externe receptie

Wij handelen de gesprekken af conform instructies. Ook ontvangt u van elk gesprek een duidelijke notitie.

Wat een verademing en een verrassing als je mogelijkheden van ASN ervaart. Het blijft niet bij het niet zelf in dienst te hoeven hebben van een eigen telefoniste. De technische mogelijkheden lijken oneindig. Als je het hoort en enigszins technisch bent aangelegd, dan denk je, natuurlijk dat moet inderdaad kunnen. Maar doe het maar eens, zoals ASN het echt waar maakt! Kortom, een professionele club, die een daadwerkelijke aanvulling is voor ieder ander professioneel bedrijf!

Mark Odijk, Manager Kalibra

Voor wie?

Antwoordservice Nederland is er voor bedrijven die ondersteuning nodig hebben bij hun dagelijkse telefoonverkeer. Of u nu een eigen receptie heeft of die juist niet zelf wilt opzetten. Ongeacht uw branche, ongeacht het specifieke receptiewerk dat u nodig heeft. Wilt u uw klanten zo goed mogelijk helpen? Antwoordservice Nederland staat voor u klaar.

Tarieven externe receptie

We zijn uw externe receptie voor een vast bedrag per maand, plus kosten per minuut. Stopt u (tijdelijk) met doorschakelen, dan betaalt u alleen voor de vaste abonnementskosten. Antwoordservice Nederland hanteert twee abonnementen:

Werkdagen ma t/m vr 7.00 tot 19.00

Per maand:€ 19,95
Per minuut:vanaf € 1,90

Altijd 24/7 bereikbaar

Per maand:€ 39,95
Per minuut:vanaf € 1,90 (ma t/m vr 7.00-19.00)
vanaf € 2,20 (alle overige tijden)

Brochure downloaden

In onze brochure vindt u alle informatie over onze organisatie en onze diensten.

We kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks oriënteert op het uitbesteden van uw telefoon- of antwoordservice, daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met u opnemen om met u van gedachten te wisselen over de beste oplossing voor uw situatie.

Brochure downloaden