Maak kennis met Antwoordservice Nederland

Antwoordservice Nederland stelt al jaren de norm voor bereikbaarheid. Hoe we dat doen? Met onze ervaren en goed getrainde operators. Wij zorgen ervoor dat u altijd bereikbaar bent. U kunt ons inschakelen voor telefoondienst, externe receptie, storingsdienst en maatwerk.

24/7 bereikbaarheid

Service op maat, we nemen op zoals u wilt

Intern opgeleide, ervaren operators

Altijd direct persoonlijk contact

Wij investeren flink in de kwaliteit van onze medewerkers. En dat werpt zijn vruchten af: operators blijven lang bij Antwoordservice Nederland werken. We focussen ons maximaal op onze mensen en onze technieken, waardoor we u optimaal kunnen bedienen.

We vinden een goede werksfeer belangrijk. Iedereen kent elkaar bij naam, waardoor de lijnen kort zijn. Geen gedoe met hiërarchie, talloze managers en meetings: wij leveren gewoon goed werk. Het geld en de aandacht gaan naar onze medewerkers en onze technieken, waardoor we u optimaal kunnen bedienen.

Uw bereikbaarheid is bij onze ervaren operators in de beste handen. Door de interne training handelen ze ieder gesprek adequaat af en weten ze precies hoe ze op bijzondere situaties moeten reageren.

Service op maat
Doordat we de belscripts op maat maken met onze eigen tool, kunnen we hoogwaardige service op maat bieden. Met deze tool regelen we processen naar uw smaak in en kunnen we snel schakelen als er aanpassingen nodig zijn. Bij ons hoeft u niet in een vaststaand script te passen: wij zijn flexibel en vormen onze belscripts naar uw situatie, hoe bijzonder die ook is.

Heeft u een complexe vraag? Onze experts weten ieder verzoek in te regelen. Als u ons vertelt wat belangrijk is en wat even kan wachten, voeren wij het uit. We verwerken alle mogelijkheden in onze belscripts, zodat iedere operator op dezelfde manier omgaat met verzoeken. Hoe ingewikkeld uw processen ook zijn, wij brengen ze goed in kaart en zetten de telefoondienst efficiënt voor u op.

Betrouwbare en stabiele partner
Als u wilt, kunnen we bijna alles rondom bereikbaarheid van u overnemen. U kunt er gerust op zijn dat de telefoon altijd wordt opgenomen. Dat beloven we. Zien we iets dat beter kan in uw proces? Dan signaleren we dat niet alleen, we komen ook met een oplossing. Zo is Antwoordservice Nederland een proactieve partner in bereikbaarheid.

“Sinds 1989 de norm op het gebied van kwaliteit en service”

24/7 bereikbaar & ISO-gecertificeerd

Wij zijn 24/7 bereikbaar. Hiervoor gebruiken we betrouwbare technologie. Zo hebben we dubbel gevoerde lijnen, waardoor we geen last hebben van storingen. Ook stroomuitval is geen probleem voor ons, dankzij onze no-break-omgeving. We zijn aangesloten op een glasvezelring die van twee zijden wordt gevoed. Voor calamiteiten hebben we zelfs een complete tweede telefooncentrale klaarstaan.

Antwoordservice Nederland is ISO 9001-gecertificeerd. Dat betekent dat de kwaliteit van onze diensten en processen is gewaarborgd. Kort gezegd: wij doen wat we beloven en evalueren de kwaliteit continu.

99.95%

Uptime-garantie

Onze kracht

De specialist in bereikbaarheid sinds 1989

Intern opgeleide, ervaren operators

Altijd direct persoonlijk contact

Meer dan 950 tevreden klanten

7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

ISO 9001-gecertificeerd

“Bij stroomuitval schakelt de noodstroom direct in.”

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u de verschillende mogelijkheden met ons bespreken? Neem gerust contact met ons op.

“Een professionele club, die een daadwerkelijke aanvulling is voor ieder ander professioneel bedrijf!”

Wat een verademing en een verrassing als je mogelijkheden van ASN ervaart. Het blijft niet bij het niet zelf in dienst te hoeven hebben van een eigen telefoniste. De technische mogelijkheden lijken oneindig. Als je het hoort en enigszins technisch bent aangelegd, dan denk je, natuurlijk dat moet inderdaad kunnen. Maar doe het maar eens, zoals ASN het echt waar maakt! Kortom, een professionele club, die een daadwerkelijke aanvulling is voor ieder ander professioneel bedrijf!

Mark Odijk, Manager Kalibra

Brochure downloaden