De diensten van Antwoordservice Nederland

Antwoordservice Nederland is al meer dan 30 jaar dé specialist in bereikbaarheid. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over de telefoon: wij nemen als betrouwbare partner altijd op. Wij zijn uw telefoondienst, externe receptie of storingsdienst. Ook voor andere verzoeken kunt u ons inschakelen. Antwoordservice Nederland is flexibel en denkt met u mee.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u interesse in onze diensten? Of wilt u de verschillende mogelijkheden met ons bespreken? Vraag dan een vrijblijvende demo aan.

“Antwoordservice Nederland is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt”

Jaarlijks kiezen meer dan tienduizend mensen voor de zekerheid van de 24-uursservice van Zeker & Mobiel. Hét grootste particuliere ontstoppingsbedrijf van Nederland voor onder andere rioolontstopping. Voor Zeker en Mobiel vangt ASN 7 dagen per week 24 uur per dag de binnenkomende gesprekken op. Juist voor een partij als Zeker en Mobiel die een goede bereikbaarheid zeer belangrijk vindt komt de werkwijze van ASN waarbij ze in 99% van de gevallen binnen 30 seconden persoonlijk opnemen erg goed tot zijn recht. ASN is een betrokken partner die snel schakelt en de kwaliteit biedt die ons bedrijf zoekt.

Eddy de Wit, Commercieel Directeur Zeker & Mobiel

Brochure downloaden