Leads genereren

Kwalitatieve B2B leads

Het is vaak lastig om de volledige focus te houden op het ondernemen en tegelijkertijd nieuwe klanten te werven. Onze ervaren en getrainde operators nemen dit voor u uit handen. En dat voor een duidelijke, vaste prijs per gesprek.

Wilt u meer leads genereren? Met meer dan 30 jaar ervaring weten we precies wat wel en niet werkt. Ons outbound callcenter is snel ingeregeld en draait op betrouwbare technologie. Zo blijft geen commerciële kans onbenut.

24/7 bereikbaarheid

Proactieve partner voor alles rondom bereikbaarheid

Intern opgeleide, ervaren operators

Altijd direct persoonlijk contact

Als het om uw klantcontact gaat, gaan we geen uitdaging uit de weg!

Wist u dat we al onze operators intern opleiden? Daarnaast doorloopt iedereen een uitgebreide intake en zetten we iedere operator op een plek die bij zijn of haar vaardigheden past. Onze mensen kunnen snel schakelen. Geen situatie is te vreemd, geen verzoek te complex.

In 3 stappen meer leads

1

U meldt zich aan

Vul ons contactformulier in en we nemen contact met u op. We bespreken tot in detail hoe wij u kunnen helpen. Uiteraard kunt u onze dienstverlening eerst 30 dagen vrijblijvend proberen.

2

U schakelt uw telefoon door

Zodra het nodig is, schakelt u de telefoon naar ons door. Dat hoeft u niet aan te kondigen – wij zitten altijd klaar. Wij staan elke klant die belt, vriendelijk te woord volgens passende belscripts.

3

U mist nooit meer een gesprek

Als u wilt, handelen wij gesprekken voor u af. Daarnaast ontvangt u van ons een duidelijk en compleet terugbelbericht.

Brochure downloaden

In onze brochure vindt u alle informatie over onze organisatie en onze diensten.

We kunnen ons voorstellen dat u zich niet dagelijks oriënteert op het uitbesteden van uw telefoon- of antwoordservice, daarom kan het zijn dat we telefonisch contact met u opnemen om met u van gedachten te wisselen over de beste oplossing voor uw situatie.

    Brochure downloaden